Anell Titani color grafit Diamant

Descobreixi la col·lecció de joieria per a home *Move *Titanium. A la recerca d’un disseny sobri, masculí i modern, *Valérie *Messika ha optat per combinar el titani i el diamant blanc. El resultat: un anell masculí de titani setinat color grafit encastat amb un diamant mòbil talla brillant. Les joies icòniques de la *Maison, inspirades en la col·lecció *Move, ara es presenten en versions masculines. Aquest anell de titani color grafit i diamant blanc, de disseny depurat i línies minimalistes, es pot lluir com a aliança o com a part d’un look modern. Les joies per a home *Move *Titanium combinen la força i la lleugeresa del titani amb el poder del diamant per a realçar creacions excepcionals dotades d’una masculinitat pura i magnètica.

750,00

SKU07164-TG Categoria Etiqueta

Univers: Joieria
Col·lecció: Move Titanium
Tipus de joia: Anello
Metall: Titani color grafit
Pedres: Diamant
Pes dels diamants: 0,05 quirats
Categoria: Anell per a home

L’anell de titani color grafit amb diamant blanc Move Titanium també està disponible en titani color natural i titani negre.
La talla d’aquest anell s’adapta a les normes convencionals. Seleccioni la seva talla habitual. Per a obtenir més informació, consulti la guia de talles.
Totes les peces de la col·lecció de joieria Messika són úniques. Per això, el pes en grams, els quirats i la talla poden variar lleugerament d’una creació a una altra.

Categoria Messika

Anells

Marca

Messika

Gènere

Home