Demana'l

RELLOTGE – G-SHOCK GM-5600-1ER

179,00

Esgotat

Afegir llista desitjos Adding to wishlist Afegit llista desitjos
SKUGM-5600-1ER Categoria Etiquetes,

Il·luminador: Un panell electro-luminiscent ocasiona que l’esfera sencera del rellotge s’il·lumini per a una fàcil lectura.

Resistent als cops: La carcassa és resistent als cops i protegeix contra impactes i vibracions.

Pantalla llampant: Un díode lluminós parpelleja tan aviat com s’arriba a una alarma, un compte enrere o a una senyal horària.

Cronòmetre – 1/100 seg. – 24 hores: Mesura precisa de temps transcorregut amb el toc d’un botó. La fracció indica la unitat de mesurament, mentre les xifres de temps indiquen els mesuraments màxims de temps.

Temporitzadors – 1/1 segon – 24 hores: Per a tots aquells que exigeixen precisió: els temporitzadors amb compte enrere són de gran utilitat a l’hora de recordar esdeveniments especials o diaris, ja que emeten una senyal acústica en el moment programat. A partir d’aquest moment, comencen a comptar cap enrere de forma automàtica des de l’hora programada. Es poden configurar per minuts o fins a 24 hores d’antelació. Especialment pràctics per a la presa diària de medicaments o per a entrenament a intervals.

Alarma múltiple, senyal horària: L’alarma múltiple li permet ajustar l’alarma diària (només l’ajust d’hora), o una alarma per a una hora específica o dia específic (ajust de mes, dia i hora). El valor indica quantes alarmes múltiples es troben disponibles. La senyal horària ocasiona que el rellotge emeti brunzits a cada hora.

Calendari automàtic: Un cop ajustat, el calendari automàtic mostra sempre la data correcta.

Indicació d’hora normal de 12/24 hores: Les hores es visualitzen ja sigui en el format de 12 o 24 hores.

Vidre mineral: El vidre mineral, dur i difícil de ratllar, protegeix el rellotge de danys exteriors.

Caixa d’acer inoxidable i resina

Corretja de resina: La corretja conté resina sintètica, un material ideal per aquest component donada la seva extrema resistència i la seva flexibilitat.

Tancament: Sivella

2 anys – 1 pila: La pila proporciona el rellotge l’energia necessària durant aprox. 2 anys

Classificació de resistència a l’aigua (20 bar): Perfecte per a les immersions lliures sense aparells: el rellotge és resistent a l’aigua fins a 20 bar (ISO 22810).

Marca

G-Shock

Col·lecció Casio

G-Shock, The Origin

Gènere

Home

Reviews

Encara no hi ha cap ressenya.

Sigues el primer a ressenyar “RELLOTGE – G-SHOCK GM-5600-1ER”