Demana'l

RELLOTGE – G-SHOCK GWF-A1000RN-8AER

La sèrie A1000 identifica el primer Diver ‘s Frogman de la història G-shock que és analògic, havent donat això lloc a una infinitat d’opinions entre els acèrrims de la marca “G”, dividides entre els “Pro-A1000”, i els “NO -Frog”. Precisament aquest model, el GWF-A1000, ha estat el rellotge per bussos triat per la British Army, per a la seva edició limitada ‘RN’ 2021. El nou Frogman analògic -llançat per primera vegada al juny 2020-, es caracteritza principalment per la seva caixa Carbon Monocoque de fibra de carboni (sense tapa de fons), el seu vidre de safir de dimensions importants (i Domed, corbat), i la seva esfera amb indicació horària i de funcions … exclusivament analògica.

899,00

Esgotat

Afegir llista desitjos Adding to wishlist Afegit llista desitjos
SKUGWF-A1000RN-8A Categoria Etiquetes, ,

· Bluetooth Smart
El rellotge disposa d’una tecnologia Bluetooth de baix consum que permet intercanviar dades amb només prémer un botó, per estalviar energia. El rellotge es connecta amb el telèfon intel·ligent sense fils, mitjançant Bluetooth ®, i ofereix així accés a nombroses funcions útils.

· Smartphone time
Si el rellotge està acoblat a el telèfon intel·ligent, el temps s’ajusta automàticament i mostrar l’hora actuals per a tothom.

· Il·luminador súper
Amb només pressionar un botó s’il·luminarà el fons de manera molt especial amb colors de moda.

· Resistent als cops
La carcassa és resistent als cops i protegeix contra impactes i vibracions.

· Antimagnètic
La caixa està construïda de tal manera, que el mecanisme de el rellotge queda protegit de camps magnètics.

· Sistema d’energia solar
El subministrament d’energia del rellotge es porta terme mitjançant cèl·lules solars independents i respectuoses amb el medi ambient. L’energia solar sobrant s’emmagatzema en una bateria.

· Recepció de senyals de radiofreqüència DCF / MSF / WWVB / JJY / BPC
Ja sigui a Europa, Amèrica del Nord, Japó o al Canadà, Amèrica Central i la Xina, un cop configurat el rellotge segons la zona horària en què es trobi, aquest rep el senyal de radiofreqüència corresponent per mostrar sempre l’hora exacta. A més, en molts països s’activa automàticament l’horari d’estiu i d’hivern.

· Pantalla de neó
Les agulles i / o l’índex estan coberts per una capa fluorescent i, si el rellotge s’ha exposat anteriorment a un focus de llum, brillen en la foscor.

· Indicador de marees
Després d’introduir un cop l’hora de plenamar per a la localitat desitjada, el rellotge pot mostrar les fases de plenamar i baixamar per a qualsevol data seleccionada d’aquest lloc. Això pot resultar especialment útil, per exemple, si vols saber amb antelació el comportament de les marees en el teu lloc de destinació.

· Dual Time Display
Amb l’hora dual que sempre tenen una segona vegada a primera vista.

· Funció d’hora universal
La funció d’hora mundial mostra l’hora actual a fins a 29 zones horàries diferents.

· Indicador de data i dia de la setmana
La data i el dia de la setmana apareixeran a la pantalla.

· Cronòmetre – 24 hores
Mesura temps amb total precisió. El cronòmetre té una capacitat de mesurament de fins a 24 hores.

· Temporitzadors – 1/1 segon – 24 hores
Per a tots aquells que exigeixen precisió: els temporitzadors amb compte enrere són de gran utilitat a l’hora de recordar esdeveniments especials o periòdics, ja que emeten un senyal acústic en el moment programat. Es poden configurar per segons o fins amb a l’hora d’antelació.

· Calendari automàtic
Un cop ajustat, el calendari automàtic mostra sempre la data correcta.

· Vidre de safir
El cristall de safir és artificial i convenç per la seva duresa i la seva resistència contra les ratllades. Evita que el rellotge es ratlli o que el vidre s’enteli.

· Caixa de fibra de carboni
La caixa feta de fibra de carboni és extremadament resistent i lleugera. És el material ideal per a un estil de vida robust.

· Fluoro Armband

· Sivella
El braçalet està equipat amb una sivella.

· Resistent a l’aigua (ISO)
Aquest model és submergible segons ISO 200 i aguanta la pressió de l’aigua hastauna profunditat de 200 m.

· Dimensions (A x A x P)
56,7mm x 53,3mm x 19,7mm

· Pes
aprox. 125 g

Marca

G-Shock

Col·lecció Casio

G-Shock, MTG

Gènere

Home

Reviews

Encara no hi ha cap ressenya.

Sigues el primer a ressenyar “RELLOTGE – G-SHOCK GWF-A1000RN-8AER”