Un homenatge als vaixells antics Corum Admiral Bronze

Corum Admiral Bronze, un homenatge als vaixells antics

Presentada el 1960, només cinc anys després de la creació de la marca, la col·lecció Admiral encarna l’herència rellotgera marítima de Corum. Encara que sempre ha estat fidel al seu ADN, Corum mai ha tingut por de salpar cap a costes distants. Aquest és el cas avui amb l’Admiral 42 Bronze, un rellotge que mostra tant un disseny nàutic com una mecànica rellotgera.
De moda, elegant i esportiva, la col·lecció presenta dos nous models allotjats en caixes de bronze per a retre homenatge a la bellesa i la resistència del material de llautó utilitzat en vaixells antics.

Un material viu
L’aliatge especial de bronze utilitzada per a la caixa i el bisell evolucionarà amb el temps fins a obtenir una pàtina vintage. Per a ser el més homogeni possible amb el temps, s’ha realitzat un acabat setinat únic en tota la caixa, inclòs l’icònic bisell dodecagonal.

Fidel a les arrels nàutiques de la col·lecció Admiral, el model presenta els 12 marcadors horaris en forma de banderola en l’esfera. La paleta de colors nàutics de l’esfera blava marí o verd marítim encaixa perfectament amb les corretges de pell de cocodril en colors associats.

Equipat amb un moviment automàtic Corum visible a través del fons de la caixa de cristall de safir, el rellotge presenta un petit segundero a les 6 en punt i la data a les 3 en punt.

Resistent a l’aigua fins a 50 metres, l’Admiral 42 Bronze és el rellotge perfecte per als afeccionats a la navegació

Tancar

Wesselton | Joieria i Diamants

Diamants únics per moments únics. Peces d'elaboració pròpia de màxima qualitat, cuidades fins a l'últim detall, i les millors marques de joieria.

Tancar

Entrar

Tancar

Cistella (0)

Cart is empty No hi ha productes a la cistella.

Wesselton | Joieria i Diamants

Diamants únics per moments únics. Peces d'elaboració pròpia de màxima qualitat, cuidades fins a l'últim detall, i les millors marques de joieria.Idiomes


Hola, et podem ajudar?