Júlia Roberts nova ambaixadora Chopard

Júlia Roberts nova ambaixadora Chopard

Té el somriure més bell de la història del cinema contemporani. Gràcies a la seva energia contagiosa i a la seva gràcia, Julia Roberts és la personificació triomfant de la Joie de Vivre dels diamants mòbils i l’Esperit de la Llibertat.

L’energia expressiva i l’encant resplendent de Julia Roberts han quedat plasmats en Happy Diamonds, la campanya més recent de Chopard per al seu icònic rellotge Happy Sport, creada pel reconegut cineasta Xavier Dolan.

Personificant els valors de Chopard de la Joie de Vivre, l’actriu brilla en diamants mostrant el model que, igual que ella, es mostra com una icona contemporània.

Chopard viu una interminable història d’amor amb el món del cinema i per aquest motiu Caroline Scheufele ha recorregut a les diferents perspectives dels artistes contemporanis de major talent per a orquestrar aquest curtmetratge com si d’un orfebre es tractés.

 

DIAMANTS MÒBILS

UN CONCEPTE ÚNIC

Amb un senzill gest fan vibrar el món. A través dels seus moviments, els Happy Diamonds transmeten, des que els van inventar els tallers de Chopard en 1976, una Joie de Vivre contagiosa. A través del seu ball componen un espectacle alegre i vivificant en el qual la llibertat i la llum es disputen els favors d’un somriure encantador.

 

PEL·LÍCULA HAPPY DIAMONDS

Com Chopard viu una eterna història d’amor amb el món del cinema, Caroline Scheufele ha recorregut a la mirada dels realitzadors contemporanis de major talent per a donar vida a una pel·lícula que és un autèntic manifest de la Joie de Vivre. A través del prisma de la seva mirada fascinant, Xavier Dolan ha sabut revelar la força de les nostres emocions. La seva trobada amb Julia Roberts és una cosa absolutament excepcional.

 

 

Veure tots els productes

Tancar

Wesselton | Joieria i Diamants

Diamants únics per moments únics. Peces d'elaboració pròpia de màxima qualitat, cuidades fins a l'últim detall, i les millors marques de joieria.

Tancar

Entrar

Tancar

Cistella (0)

Cart is empty No hi ha productes a la cistella.

Wesselton | Joieria i Diamants

Diamants únics per moments únics. Peces d'elaboració pròpia de màxima qualitat, cuidades fins a l'últim detall, i les millors marques de joieria.Idiomes


Hola, et podem ajudar?