Longines Spirit “The Pioneer Spirit Lives On”

Longines Spirit “The Pioneer Spirit Lives On”

Longines presenta la seva col·lecció completa Spirit, dissenyada amb el mateix patró que els rellotges que han acompanyat a pioners llegendaris que van confiar en els instruments Longines en la conquesta de terra, mar i aire. Aviadors i exploradors de llegenda com Amelia Earhart, Elinor Smith, Howard Hughes o Paul-Emile Victor van confiar en Longines per als seus increïbles viatges. Avui, la marca presenta aquesta nova col·lecció, testimoniatge del seu esperit pioner.

Longines presenta aquests nous models que fan de testimoniatge del seu esperit pioner. Un homenatge vibrant a aquells homes i dones excepcionals que han marcat la història gràcies a un rècord, una gesta, una ona de coratge, i porten a les noves generacions a superar-se. Tots els models de la col·lecció Longines Spirit compten amb una tecnologia d’avantguarda, que ofereix un moviment extremadament precís i amb certificat cronòmetre.

Els rellotges i aparells Longines han contribuït, gràcies a la seva fiabilitat, precisió, solidesa i tecnologia inèdita, a l’èxit de moltes gestes pioneres. Han sabut acompanyar a missions d’exploració en els últims territoris inexplorats, s’han enfrontat a condicions meteorològiques extremes, han solcat mars embravides i participat en la inauguració de rutes aèries o en la consecució de rècords d’aviació.

Per això, molts exploradors i aviadors han confiat en Longines (i, en certa manera, han posat la supervivència a les seves mans). La marca ha estat al costat de molts aventurers en forma de rellotges de precisió. Amelia Earhart, Paul-Emile Victor, Elinor Smith o Howard Hughes són alguns dels quals encapçalen aquesta llista d’aquells que es van beneficiar de l’experiència de Longines per a conquistar mar, terra i aire.

La col·lecció Longines Spirit serveix per a reviure aquesta rica herència. Uneix història i innovació, aquests nous models reprenen les característiques pròpies dels rellotges dels pilots i es mariden amb les línies i codis actuals. La seva corona de gran grandària, el realç, el bisell no alineat en el flanc de l’ample, la tipografia de l’esfera, els índexs romboidals o fins i tot les agulles tipus bastó llargues i luminescents, són alguns dels elements que es manlleven de l’univers de l’aviació pionera. Amb el seu nou concepte més modern, saben integrar-se de manera harmoniosa en el seu disseny totalment contemporani. De fet, s’ha dedicat una cura especial als diferents acabats, que alternen detalls setinats, mats, poliments o en relleu.

El refinament de Longines Spirit només es veu igualat per la seva tecnologia d’avantguarda. Igualment, Longines dota a aquesta línia de moviments automàtics exclusius (L888.4 i L688.4), que inclouen espirals de silici, per a garantir una precisió extrema i major longevitat. Aquests calibres, amb una reserva de marxa de 64 i 60 hores respectivament, tenen el certificat «cronòmetre» atorgat pel Control Oficial Suís de Cronòmetres (COSC). Un cristall de safir bombat amb tractament de capes antireflectants per damunt i per sota, la corona caragolada i un fons gravat amb caragols són igualment prova de l’alt nivell tècnic d’aquesta nova col·lecció.

Disponible en un model amb tres agulles i calendari (40 mm i 42 mm) i cronògraf (42 mm), es presenta en una versió amb esfera negra mat, platejada granejada o blava amb efectes raigs de sol, tots ells amb 5 estrelles aplicades En la tradició Longines, això certificava una millora de la qualitat i fiabilitat dels moviments de la marca. Cinc estrelles és el màxim que es pot atorgar. Una corretja d’acer, de cuir marró fosc, marró clar o blau competeixi la caixa. La peça amb tres agulles i calendari també es presenta en una versió «Prestige», que inclou tres corretges intercanviables (acer, cuir i NAT de cuir marró).

Amb la seva nova col·lecció Longines Spirit, la marca del rellotge de sorra alat s’alia amb orgull i amb tota la legitimitat que li atorga la seva rica herència amb els pioners llegendaris que van confiar en ella. Rendeix tribut a aquests herois del passat i al seu esperit, que continua vigent: l’ambició pel rendiment i la cerca de l’excel·lència.

Tancar

Wesselton | Joieria i Diamants

Diamants únics per moments únics. Peces d'elaboració pròpia de màxima qualitat, cuidades fins a l'últim detall, i les millors marques de joieria.

Tancar

Entrar

Tancar

Cistella (0)

Cart is empty No hi ha productes a la cistella.

Wesselton | Joieria i Diamants

Diamants únics per moments únics. Peces d'elaboració pròpia de màxima qualitat, cuidades fins a l'últim detall, i les millors marques de joieria.Idiomes


Hola, et podem ajudar?