Montblanc Bohème Day & Night una edició limitada que només consta de 88 unitats

Montblanc Bohème Day & Night una edició limitada a 88 unitats

En l’univers Montblanc, el caràcter bohemi no només es refereix a l’estil, sinó que també és una mentalitat. La dona bohèmia és valenta, creativa i sempre fidel a si mateixa. S’esforça al màxim per complir els seus objectius i mai renuncia als seus somnis.

La col·lecció Montblanc Bohème plasma aquests valors i aspiracions en una línia de rellotgeria femenina.

Aquest any, Montblanc fa homenatge a la dona moderna amb la presentació del Montblanc Bohème Day & Night i el Montblanc Bohème Perpetual Calendar en edició limitada de 88 unitats.

Dia i nit: Col·lecció polifacètica que evoluciona al llarg del temps. Per rendir homenatge a la dona moderna, la marca presenta el rellotge Montblanc Bohème Day & Night de 34 mm. Aquesta complicació mostra múltiples cares que es transformen amb el temps, igual que les dones que expressen les seves múltiples facetes a través del seu estil únic.

Montblanc Bohème Day & Night

Montblanc Bohème Day & Night

D’acord amb l’estètica de Montblanc Bohème, l’esfera blanca i platejada s’ha realitzat amb tècniques decoratives tradicionals, com el guilloché i l’encast de pedres precioses. Compta amb agulles en forma de fulla, escales de minuts amb punts elevats i un anell de l’hora intern. El rellotge realça amb un disseny imponent amb detalls elegants que potencien la llegibilitat, com els números àrabs amb motius florals, vuit índexs amb diamants grans i nombres de la data en color blau. A més, la complicació de dia i nit llueix un patró geomètric inspirat en l’estètica art déco. Aquest indicador va en sintonia amb els constants canvis de cel: des de les romàntiques sortides de sol fins a la poètica llum de lluna.

Aquest rellotge compta amb una caixa polida, nanses facetades lleugerament corbes i una corona esculpida en forma ovalada adornada amb una inserció en nacre que reprodueix la forma de l’emblema de Montblanc. Per completar el disseny, el rellotge Montblanc Bohème Day & Night de 34 mm captiva amb una nova corretja blava de pell de vedell realçada amb detalls que evoquen les escates del caiman. Incorpora un mecanisme de corretja intercanviable per renovar els estils fàcilment en qualsevol moment, en un gest de complicitat a les múltiples facetes de les dones. El Montblanc Bohème Day & Night de 34 mm està disponible amb un braçalet en acer inoxidable o en una versió bicolor amb un bisell d’or rosa de 18 quirats encastat amb 72 excepcionals diamants Wesselton. La peça també es presenta en 30 mm amb diferents corretges, com la corretja tipus «bund» sense tancament, que fa referència a l’estil Montblanc Bohème.

Tancar

Wesselton | Joieria i Diamants

Diamants únics per moments únics. Peces d'elaboració pròpia de màxima qualitat, cuidades fins a l'últim detall, i les millors marques de joieria.

Tancar

Entrar

Tancar

Cistella (0)

Cart is empty No hi ha productes a la cistella.

Wesselton | Joieria i Diamants

Diamants únics per moments únics. Peces d'elaboració pròpia de màxima qualitat, cuidades fins a l'últim detall, i les millors marques de joieria.Idiomes


Hola, et podem ajudar?