TAG Heuer Connected x Super Mario

TAG Heuer Connected x Super Mario

Aquest és l’impressionant smartwatch de Super Mario: TAG Heuer i Nintendo col·laboren en un rellotge de luxe de 2,150 dòlars.

Ja sabíem que TAG Heuer i Nintendo es portaven alguna cosa entre mans, i ara per fi coneixem el resultat d’aquesta estranya col·laboració: un impressionant smartwatch de luxe i edició limitada de Mario.

El smartwatch és en realitat el TAG Heuer Connected, però modificat amb motius de Mario que van des d’ajustos en el programari fins a increïbles detalls en els botons i la sivella de la corretja.

TAG Heuer Connected x Super Mario Limited Edition es llançarà oficialment avui 15 de juliol, segons la seva pàgina web, i tindrà un preu de 2,150 dòlars. Estarà a la venda a la botiga en línia del fabricant de rellotges, així com en botigues físiques seleccionades al voltant del món.

Com ja esmentem, el nou smartwatch de Mario té com a base un rellotge ja conegut del fabricant suís. És així que manté el case de 45 mm, però ara adornat amb elements com a fong, estrella i tub, en l’esfera, i una vistosa M en el botó lateral. A més, s’acompanya de dues corretges, una de goma vermella i una altra de cuir negre amb vermell, totes dues amb la marca de Mario, que combinen amb els tocs vermells en el cos del rellotge.

A l’interior, el TAG Heuer x Mario funciona amb Wear OS, però més enllà d’això, el sistema operatiu també ha rebut el seu respectiu tractament de Nintendo. Per exemple, té un “sistema de recompenses basat en jocs” amb missatges especials de Mario cada vegada que es compleixen objectius d’activitat física, animacions del Regne Xampinyó, quatre caràtules especials de Mario, inclosa una d’estil retro amb elements del Super Mario de 1985.

A més de tots aquests aspectes estètics, el que li dóna més valor al TAG Heuer Connected x Super Mario Limited Edition és que només es fabricaran 200 unitats a tot el món.

It’s Mario o’clock!

VEURE A LA PÀGINA WEB DE TAG HEUER

Tancar

Wesselton | Joieria i Diamants

Diamants únics per moments únics. Peces d'elaboració pròpia de màxima qualitat, cuidades fins a l'últim detall, i les millors marques de joieria.

Tancar

Entrar

Tancar

Cistella (0)

Cart is empty No hi ha productes a la cistella.

Wesselton | Joieria i Diamants

Diamants únics per moments únics. Peces d'elaboració pròpia de màxima qualitat, cuidades fins a l'últim detall, i les millors marques de joieria.Idiomes


Hola, et podem ajudar?