Montblanc StarWalker

Montblanc StarWalker, les meravelles de l’aigua, a la vista

Contempla el nostre majestuós i meravellós planeta blau amb la perspectiva de la nova col·lecció Montblanc StarWalker.

Redescobrint l’aigua

Els qui han tingut la sort de caminar entre les estrelles comparteixen l’emotiva experiència de girar la vista cap a la Terra i adonar-se que aquest fràgil planeta blau que sura en la foscor de l’espai és únic. La sèrie StarWalker narra la història de la curiositat dels éssers humans i de l’exploració pionera de l’espai, com a invitació per a reconnectar amb el nostre majestuós planeta. Seguint amb aquesta filosofia inspiradora, l’edició més recent, Blue Planet, és un nou reconeixement de l’element essencial que fa únic la nostra llar: l’aigua.

Segueix l’aigua

On hi ha vida, hi ha aigua. Ja sigui en els casquets polars o en els guèisers fumejants. Atès que el lema de la NASA en la cerca de vida extraterrestre ha estat «segueix l’aigua», som afortunats: vivim en un planeta esplèndidament cobert amb grans oceans, en més de tres quartes parts de la superfície de la Terra, que influeixen en les condicions meteorològiques i alberguen un caleidoscopio de vida. La nova edició StarWalker és un recordatori que l’aigua i la vida que alberga en la Terra no es poden donar per fet. Ofereix una nova perspectiva i evoca la meravella de contemplar el planeta des de l’espai.

The Blue World

La resina preciosa blava de l’article d’escriptura de la nova edició és un homenatge als oceans de la Terra. La volta translúcida sota l’emblema evoca la Terra sobre l’horitzó lunar, tal com es veu des de l’espai. El caputxó platinat i poliment representa a l’astronauta. La coberta del clip en angle i la volta tenen la forma d’un coet. D’altra banda, el mecanisme de rosca del caputxó en la part davantera i el con recorda a un astronauta acoblant el casc al vestit espacial. La línia StarWalker inclou una edició integral en resina preciosa blava amb detalls platinats en contrast, una edició Doué amb part davantera i caputxó metàl·lics i platinats, i una edició en metall amb el patró molecular de l’aigua en guilloché recobert de laca blava translúcida, inspirat en l’aigua centellejant sota la llum del sol. La col·lecció es completa amb l’edició StarWalker Blue Planet de Augmented Paper, un assortiment de papereria i accessoris a joc.

Encara que la majoria mai podrem viatjar a l’espai en cap moment de la nostra vida, la col·lecció StarWalker ens convida a reconnectar amb el nostre planeta i a valorar les seves meravelles i la seva fragilitat. Més del 80% dels oceans de la Terra segueixen sense explorar ni cartografiar. Per això, són tan misteriosos com el vast espai exterior i ens recorden que encara hi ha fronteres per descobrir i experimentar i sobre les quals escriure.

Tancar

Wesselton | Joieria i Diamants

Diamants únics per moments únics. Peces d'elaboració pròpia de màxima qualitat, cuidades fins a l'últim detall, i les millors marques de joieria.

Tancar

Entrar

Tancar

Cistella (0)

Cart is empty No hi ha productes a la cistella.Idiomes


Hola, et podem ajudar?