Corum logo

Fundada el 1955, Corum representa la rellotgeria creativa i atrevida. Corum utilitza un enfocament lliure de dogmes que permet una re-conceptualització en la construcció del seu moviment, la seva caixa i les intervencions artístiques que il·luminen la caràtula. Darrere dels molts assoliments tècnics (moviment baguette) i assoliments estètics (Coin Watch, Feather, Bubble), Corum continua amb la tradició de l’alta rellotgeria que s’avança al seu temps.

Establerta en La Chaux-de-Fonds, Corum s’obre al món contemporani, a l’art de carrer, al món de l’art clàssic i en fer-ho atreu tota l’atenció dels creadors en tendències. Al mateix temps disruptiu però respectuós de la seva herència rellotgera, Corum manté el seu estatus de marca dirigida a col·leccionistes exigents de rellotges no convencionals. Corum es basa actualment en cinc col·leccions que encarnen la seva visió de la rellotgeria del segle XXI: Admiral, Golden Bridge, Heritage, Lab i Bubble.

Wesselton distribuïdor oficial
CORUM

T: +34 972 816 753 | M: +34 608 193 097 | E: info@wesselton.com

Tancar

Wesselton | Joieria i Diamants

Diamants únics per moments únics. Peces d'elaboració pròpia de màxima qualitat, cuidades fins a l'últim detall, i les millors marques de joieria.

Tancar

Entrar

Tancar

Cistella (0)

Cart is empty No hi ha productes a la cistella.

Wesselton | Joieria i Diamants

Diamants únics per moments únics. Peces d'elaboració pròpia de màxima qualitat, cuidades fins a l'últim detall, i les millors marques de joieria.Idiomes


Hola, et podem ajudar?