Meisterstück Soft Grain: elegància relaxada a la feina

Meisterstück Soft Grain: elegància relaxada a la feina

Montblanc Col·lecció Meisterstück Soft Grain Leather: elegància relaxada en el treball

Montblanc renova la seva col·lecció d’articles de pell atemporals amb una nova pell més suau i formats originals de disseny compacte per a homes i dones.

L’estil de vida dels negocis no ha de ser sinònim de formalitat conservadora i funcionalitat monòtona. Amb la seva nova col·lecció Meisterstück Soft Grain Leather, Montblanc està reescrivint les regles de l’equipatge de negocis i els accessoris per triomfadors imparables, emprenedors audaços i exploradors intrèpids de la ciutat que busquen companys de pell que reflecteixin la seva actitud envers el treball i la vida: relaxats,
còmodes, centrats i sempre amb estil.

Amb els seus dissenys exclusius, la nova col·lecció és una expressió d’elegància casual i d’estil contemporani atemporal. Entre les 37 peces de la col·lecció, els formats redissenyats inclouen una elegant Cartera de Mà per portar documents i tecnologia personal a les reunions o una Motxilla petita per recórrer la ciutat amb un toc sofisticat. Des de carteres de negocis, companys de ciutat i articles de viatge, Meisterstück Soft Grain Leather ha evolucionat per oferir:

  • Una sensació de pell més suau: una pell nova amb acabat mat i tacte suau realça l’elegància informal dels articles de pell.
  • Volums i formes més compactes: per navegar fàcilment per l’aventura urbana sense comprometre la funcionalitat.
  • Detalls originals: les costures frontals i l’acabat de pell llisa li donen a la línia un classicisme modern.
  • Accessibilitat per a tots: un enfocament versàtil per dissenyar codis i mides fa que la col·lecció esdevingui un bàsic tant per a dones com per a homes.

“La col·lecció reflecteix la fluïdesa de l’estil de vida de negocis actual, on els límits del treball i l’oci estan menys definits. Aquestes persones estableixen el seu propi ritme i treballen en els seus propis termes, i volen accessoris de pell i companys que reflecteixin aquesta mentalitat “, explica Nicolas Baretzki, CEO de Montblanc. “Hem creat peces que permeten aquesta flexibilitat: contemporànies i funcionals amb una sensació elegant i casual, simples però amb caràcter amb detalls subtils que fan que cada peça destaqui”.

La nova selecció presenta formats i mides que satisfan les necessitats de cada estil de treball, així com peces dissenyades per a l’exploració de la ciutat i la vida urbana, i una selecció d’accessoris més petits per complementar peces més grans:

  • Portadocuments per a una organització intel·ligent de l’oficina i de la vida laboral: Maletins per a documents mitjans i ultrafins, Cartera amb Fuelle Únic, Portafoli, Bloc de Notes i Funda per Portàtil
  • Bosses per a la vida urbana amb la distintiva butxaca frontal amb cremallera a cada peça: Motxilles Mitjanes i Primes, Bossa de Mà, Motxilla, Petita Bossa Messenger amb solapa, Bossa Reporter i Envelope en diferents mides, Bossa petita 2 en 1.
  • Bosses de viatge per viatges elegants pel món o per la ciutat: Duffle Petit i Mitjà, Travel Companion per Passaport i Targetes.
  • Carteres i accessoris de butxaca per completar cada conjunt: Cartera per a 6 o 8 Targetes, Carteres amb Clip per Bitllets o Estoig per Monedes, Cartera amb cremallera per a 12 targetes, Cartera Allargada amb Ranures, Cartera de Viatge, Targeter, Porta targetes de Visita, Funda per Passaport, Estoig de claus, Clauer, Estoigs per Bolígrafs.

Corrent per la ciutat a les reunions, obrint-se pas per les concorregudes terminals de l’aeroport, assistint a presentacions de treball d’alt risc o escapolint-se per a una escapada urbana ràpida: la Col·lecció Meisterstück Soft Grain Leather ofereix més formats i funcions per a cada tipus de vida laboral o estil de treball, tots ells amb un toc de elegància casual.

Contacta amb nosaltres per a més informació.

Tancar

Wesselton | Joieria i Diamants

Diamants únics per moments únics. Peces d'elaboració pròpia de màxima qualitat, cuidades fins a l'últim detall, i les millors marques de joieria.

Tancar

Entrar

Tancar

Cistella (0)

Cart is empty No hi ha productes a la cistella.

Wesselton | Joieria i Diamants

Diamants únics per moments únics. Peces d'elaboració pròpia de màxima qualitat, cuidades fins a l'últim detall, i les millors marques de joieria.Idiomes


Hola, et podem ajudar?