Montblanc nombra a Marco Tomasetta nou director creatiu

Montblanc nombra a Marco Tomasetta nou director creatiu

Nicolas Baretzki, CONSELLER DELEGAT de Montblanc, ha anunciat avui el nomenament de Marco Tomasetta director creatiu, a partir de l’1 de març de 2021.

Llicenciat a l’European Di Design Institute de Milà, Tomasetta té una àmplia experiència en marroquineries i complements, ja que ha treballat per a diverses marques de moda amb molt renom com per exemple Prada, Chloé i Louis Vuitton. Recentment ha sigut director de disseny creatiu d’articles de pell per a homes i dones a Givenchy.

“Estem encantats que Marco aporti el seu lideratge creatiu i visió a Montblanc per accelerar la seva evolució com la Maison of Luxury Business-Lifestyle. Marco, és innovador, àgil i dinàmic, està compromès amb el valor de l’artesania fina i el disseny atemporal que sempre han sigut fonamentals per a la identitat de Montblanc. Entén la importància dels temes generals de la marca en totes les categories de Montblanc, i espero que treballi amb el nostre equip per perfeccionar-los d’una manera convincent. El nostre emblema icònic romandrà al cor de tot el que fem, però ens comprometem a trencar els límits dissenyant productes que atreguin tant a clients nous com existents, reflectint els seus estils de vida i necessitats”, explica Nicolas Baretzki, CEO de Montblanc.

“Estic molt emocionat d’unir-me a Montblanc, una històrica Maison coneguda per la seva gran herència i enfocament contundent a través del disseny i funcionalitat dels seus productes. Com a dissenyador, l’escriptura i el dibuix són els punts de partida de qualsevol procés de disseny, per això Montblanc em va atreure immediatament, fusionant la tradició amb un disseny pioner. Espero poder treballar amb en Nicolas i la resta de l’equip per traçar una nova visió creativa per a la marca que uneix icones com Meisterstück, amb nous conceptes de disseny en totes les categories de productes que atrauran aquesta nova mentalitat Montblanc Luxury Business-Lifestyle. A més, hi ha alguna cosa increïblement significativa a què ens hagin assignat la tasca de complir l’objectiu de la Maison, crear companys perfectes que creixeran amb els seus propietaris i formaran part dels seus èxits”, explica Marco Tomasetta, director creatiu de Montblanc.

Montblanc Costa Brava

Tancar

Wesselton | Joieria i Diamants

Diamants únics per moments únics. Peces d'elaboració pròpia de màxima qualitat, cuidades fins a l'últim detall, i les millors marques de joieria.

Tancar

Entrar

Tancar

Cistella (0)

Cart is empty No hi ha productes a la cistella.Idiomes


Hola, et podem ajudar?