Pesavento, quan una polsera és icònica

Pesavento, quan una polsera és icònica

Les polseres DNA Spring parlen de Made in Italy i d’emocions, sorprenents reflexos i abraçades precioses. Icones d’estil real…

Les polseres de la col·lecció DNA Spring són això: una abraçada delicada i de disseny, nascuda al voltant d’un fil platejat format per l’experiència per l’estil.

Són la veritable estrella entre les col·leccions de Pesavento: una joia d’alta costura que no passa per les modes i que conquista amb els seus volums apassionats, elegants i contemporanis.

Pesavento, quan una polsera és icònica

FLEXIBLE I INNOVADORA

Ara s’han convertit en les polseres més emblemàtiques signades de Pesavento, i delineen perfectament l’essència de la marca amb les seves línies sinuoses que emmarquen les mans, els reflexos originals i un disseny modern i únic en el seu tipus.

Un procés especial és el seu secret: una làmina de plata 925 es martelleja i s’embolica al voltant d’una cadena de plata, fent que cada bri de les polseres DNA Spring sigui sedosa al tacte, entre facetes sorprenents i sense precedents i una aparença sempre brillant.

Aquí, l’adopció de formes de disseny, amb artesania italiana i alta moda, crea art portàtil: un gust gairebé futurista i sempre fascinant, que sorprèn amb cada moviment del canell, creant jocs de llums que et fan somiar. Joies d’alta costura i versàtils al mateix temps.

Una visita obligada per a l’estiu de 2020, entre fils preciosos i modernitat, en tres colors: des plata xapada en or rosa 925 fins plata xapada en rodi o ruteni, per a variants que s’adapten a qualsevol ocasió i desig.

No només joies precioses “simples”, sinó un símbol icònic i veritable d’elegància i bellesa, entre lleugeresa i essencialitat.

Pesavento, quan una polsera és icònica

Tancar

Wesselton | Joieria i Diamants

Diamants únics per moments únics. Peces d'elaboració pròpia de màxima qualitat, cuidades fins a l'últim detall, i les millors marques de joieria.

Tancar

Entrar

Tancar

Cistella (0)

Cart is empty No hi ha productes a la cistella.

Wesselton | Joieria i Diamants

Diamants únics per moments únics. Peces d'elaboració pròpia de màxima qualitat, cuidades fins a l'últim detall, i les millors marques de joieria.Idiomes


Hola, et podem ajudar?