Montblanc Edició Grans Personatges: Elvis Presley

Montblanc Edició Grans Personatges: Elvis Presley

Amb cada Edició Grans Personatges, Montblanc posa l’artesania fina al servei de la cultura per a explicar la història de les icones culturals que han deixat petjada en la història de la humanitat. Montblanc dedica la seva última Edició Grans Personatges a la vida i el llegat d’Elvis Presley, les famoses aparicions del qual en viu i amb extravagants vestits van electritzar la cultura musical mundial.

Montblanc Edició Grans Personatges: Elvis Presley

Creada a partir de materials selectes i fabricada amb gran cura i mestratge per artesans de Montblanc altament qualificats, la col·lecció es compon de tres instruments d’escriptura, cadascun dels quals ret homenatge a una etapa important de la carrera d’Elvis: una Edició Especial inspirada en el seu concert especial de retorn de 1968, una Edició Limitada de 1935 que evoca la seva temporada a Las Vegas i una Edició Limitada 98 basada en el concert “Aloha from Hawaii” transmès via satèl·lit a 1.500 milions de persones a 40 països.

Montblanc LE98
Montblanc LE1935
Tancar

Wesselton | Joieria i Diamants

Diamants únics per moments únics. Peces d'elaboració pròpia de màxima qualitat, cuidades fins a l'últim detall, i les millors marques de joieria.

Tancar

Entrar

Tancar

Cistella (0)

Cart is empty No hi ha productes a la cistella.Idiomes


Hola, et podem ajudar?