Wesselton Seiko

Wesselton dóna la benvinguda a Seiko

Molt contents de poder anunciar una nova marca amb la que treballem a Wesselton, Seiko.

La història de Seiko va començar al 1881, quan un empresari de 21 anys, Kintaro Hattori, va obrir una botiga de venda i reparació de rellotges en el centre de Tòquio.

Avui, després de més de 130 anys d’innovació, la companyia de Kintaro Hattori encara es dedica a la perfecció que el seu fundador sempre es va esforçar per aconseguir.

LA HISTÒRIA DELS RELLOTGES DE BUSSEIG SEIKO

Introduït al 1965, el rellotge de busseig de Seiko integra tecnologia innovadora que ha estat triada pels bussejadors i aventurers a nivell mundial.
El rellotge de busseig de Seiko s’ha convertit en un estàndard global com a resultat de 50 anys d’innovació.

Quina és la història darrere d’aquest rellotge?

Tot va començar amb una carta d’un bussejador professional en la prefectura d’Hiroshima, el Japó. El bussejador va explicar que, en profunditats superiors als 300 metres, quan s’utilitzen unes càpsules de busseig i es practica el busseig de saturació, la majoria dels rellotges es quedaven danyats. Per a atendre aquesta petició, Seiko va establir un nou equip de desenvolupament. Després d’anys de desenvolupament i recerca, es va crear el primer rellotge de busseig professional de 600M amb caixa de titani.

COL·LECCIONS SEIKO AMB LES QUE TREBALLEM

Seiko Prospex

Seiko Prospex desafia cada límit, amb una col·lecció de rellotges per a amants de l’esport i cercadors d’aventures, ja sigui en l’aigua, en el cel o en terra. Des del llançament del primer rellotge de busseig del Japó en 1965, la tecnologia innovadora de Seiko ha canviat els estàndards globals. Ens esforcem constantment per brindar major confiabilitat i seguretat als bussejadors professionals i recreatius.

Seiko Presage

Presage combina un sentit estètic japonès amb l’artesania tradicional i les habilitats de rellotgeria de Seiko en una col·lecció original que ofereix bellesa japonesa, qualitat i rendiment durador.

Seiko 5 Sports

Durant més de 50 anys, Seiko 5 Sports ha brindat consistentment alts nivells de confiabilitat, durabilitat, rendiment i valor que ho han portat als amants dels rellotges mecànics a tot el món. Avui, amb la creació d’un nou disseny i una nova col·lecció àmplia, aquest rellotge tan estimat reneix. Benvingut a la nova Seiko 5 Sports, una col·lecció amb els mateixos valors, però amb un nou look.

Tancar

Wesselton | Joieria i Diamants

Diamants únics per moments únics. Peces d'elaboració pròpia de màxima qualitat, cuidades fins a l'últim detall, i les millors marques de joieria.

Tancar

Entrar

Tancar

Cistella (0)

Cart is empty No hi ha productes a la cistella.Idiomes


Hola, et podem ajudar?