Nostàlgia dels 80: Casio llança el rellotge de PAC-MAN, amb un disseny de 1978

Casio llança el rellotge de PAC-MAN, amb un disseny de 1978

Casio llança un rellotge per als més nostàlgics dels videojocs retro com el clàssic PAC-MAN. Una reedició del model F-100 llançat en els 70 que parla per si sola.

Els jocs clàssics mai passen de moda, sempre és un bon moment per a demostrar amb orgull la passió per aquests personatges. PAC-MAN ha complert els 40 anys d’història i Casio, que sap millor que ningú explotar la nostàlgia, ha dissenyat un rellotge en el seu honor que estarà a la venda a Espanya en un mes.

El comecocos i el fantasmet es persegueixen per l’esfera d’aquest clàssic de Casio, el seu model més tecnològic. El nou A100WEPC, és una reedició del F-100 amb la característica iconografia del videojoc que ostenta el rècord Guinness del videojoc d’arcade de més èxit de tots els temps amb un total de 293.822 màquines venudes en la dècada dels 80.

Tant la corretja com l’esfera s’han vestit per al moment. Entre els daurats i tons negres del rellotge de Casio es pot veure el laberint pel qual corrien els jugadors fugint dels fantasmes.

Casio llança el rellotge de PAC-MAN, amb un disseny de 1978

Casio llança el rellotge de PAC-MAN, amb un disseny de 1978

No podia ser un altre model el que es presentés amb aquest homenatge. El F-100 de Casio és fins i tot més antic que el joc en haver estat presentat l’any 78. La gamma es va crear per a donar-li un aspecte més tecnològic a la marca, encara que avui puguin semblar una antigalla.

Va suposar tota una revolució al ser el primer rellotge de quars de Casio amb caixa de resina, que oferia unes funcions avançades com un cronòmetre i opcions per al calendari. El rellotge A100WEPC es basa en el model A100 recentment llançat, que reprèn el disseny del F-100 original amb aquestes característiques, el disseny frontal de quatre botons i inclou una funció extra, l’alarma diària.

Amb tot luxe de detall
En el centre de l’esfera a tot color està el logo d’Illuminator que està representat amb la tipografia de PAC-MAN i també es pot apreciar la línia rosa que marca la porta del niu del qual sortien els fantasmes.

L’empaquetat és un altre encert amb les icones impreses, on han col·locat fins i tot la pantalla de puntuació que apareix en el joc. Són un objecte de col·lecció per a molts incondicionals de Casio i del títol d’arcade que segurament estan interessats en aquest llançament. El rellotge estarà disponible a partir del mes d’agost per un preu de 99 euros.

Tancar

Wesselton | Joieria i Diamants

Diamants únics per moments únics. Peces d'elaboració pròpia de màxima qualitat, cuidades fins a l'últim detall, i les millors marques de joieria.

Tancar

Entrar

Tancar

Cistella (0)

Cart is empty No hi ha productes a la cistella.

Wesselton | Joieria i Diamants

Diamants únics per moments únics. Peces d'elaboració pròpia de màxima qualitat, cuidades fins a l'últim detall, i les millors marques de joieria.Idiomes


Hola, et podem ajudar?